سنندج - ایرنا - سریال «زارا» نخستین سریال مستقل کُردی به کارگردانی سید پیام حسینی از فیلم سازان جوان سنندج از بیست اردیبهشت به طور آنلاین بر روی سایت بانتا فیلم نمایش داده میشود.
کارگران، تهیه کننده و نویسنده سریال «زارا» روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سریال زارا نخستین سریال عاشقانه کُردی بوده که به طور مستقل از رمان مشهور محمد قاضی نویسنده و مترجم بزرگ کورد اقتباس شده است.
سید پیام حسینی با اشاره با اینکه این فیلم محصول شرکت پریا فیلم حقیقت است، افزود: این شرکت با نام تجاری بانتا فیلم در سال ۹۵ در زمینه فیلمهای مستند، تله فیلم، سریال و فیلم کوتاه شروع به فعالیت کرده که بیشتر حامی فیلمهای سینمای کردی و تئاتر است.
وی هدف از ساخت این سریال را توجه به فرهنگ، آدب و رسم و رسومات کردی خواند و گفت: عوامل سازنده فیلم متشکل از ۷۰ نفر هستند که بدون هیچ گونه اسپانسر و حامی به طور کاملا خصوصی و زیر نظر شرکت پریا فیلم حقیقت ساخته شده است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، سریال تلویزیونی "زارا" اولین سریال عاشقانه کردی که مورد استقبال بسیاری از مخاطبان کردزبان قرار گرفته است در روز عید سعید فطر پایان می یابد.
گفتنی است گروه تولید این سریال بیش از 70 نفر بوده و عمده بازیگران آن اهل سنندج هستند. همچنین ئه وین رحمان بازیگر معروف اقلیم کردستان نیز در این سریال حضور دارد.
بازیگران نقش اصلی سید هژیر پیرخضری، ئه وین رحمان، تارا ملکی، سامان فوادی و برهان اسدی بودند.
داستان عاشقانه این سریال، اقتباس از رمان زارا اثر محمد قاضی بوده و همانند داستانهای لیلی و مجنون و شیرین و فرهاد است. زارا دختری ثروتمند است که پدری بازرگان دارد. به روستایی رفته و آنجا پسری چوپان عاشق زارا میشود و نهایتا داستان عاشقانه انها سرانجامی تلخ دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ششمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دریای سیاه از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ ماه اوت در شهر کونستانتا در ساحل دریای سیاه برگزار شد.
جشنواره بینالمللی دریای سیاه رویدادی رقابتی و به دنبال کشف و معرفی استعدادهای سینمای مستقل جهان است که به صورت سالانه در یکی از سواحل دریای سیاه برگزار میشود که انواع فیلمهای کوتاه و بلند در ژانرهای مختلف در این رویداد شرکت میکنند.
بادبادکها اثری از سیدپیام حسینی و به تهیهکنندگی مشترک سید پیام حسینی و محسن محمدی از استان کردستان است که در این جشنواره شرکت کرد.
این فیلم کوتاه در پی آن است تا از زاویه دید کودکان به مقوله مرزها نگاه کند. «بادبادکها»روایت پسربچهای به نام سرکوت است که در مرز بین ایران و عراق زندگی میکند. سرکوت تلاش میکند تا به واسطهی بادبادک گمشده دختری که به اینطرف مرز افتاده است با آن دختر ارتباط برقرار کند.
به گزارش کُرد پرس، فیلم کوتاه «بادبادکها» The Kites به کارگردانی و تهیه کنندگی سید پیام حسینی در نخستین اکران بینالمللی خود؛ با حضور این کارگردان جوان سینما، محسن محمدی شاشا یکی از تهیهکنندگان و حامد بقائیان فیلمبردار این اثر؛ به نمایندگی از سینمای ایران، در چندین سانس مختلف از جمله؛ در هفتادمین جشنواره بینالمللی فیلم برلین در کشور آلمان روی پرده رفت و از طرف اعضای هیئت داوران این دوره از جشنواره، مورد تقدیر قرار گرفت.
پیام حسینی کارگردان «بادبادکها» بعد از اکران این فیلم کوتاه در هفتادمین جشنواره بینالمللی فیلم برلین؛ در نشست پرسش و پاسخ این اثر و در جواب سوالی در مورد نخهایی که بر روی درختان آویزان است، گفت: نخهایی که بر روی درختان در مرز آویزان شدهاند؛ نشانه شغل مردم آن روستا است.
به گزارش فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان, فیلم کوتاه «بادبادک ها» به نویسندگی و کارگردانی سید پیام حسینی توانست در هفتادمین فستیوال جهانی فیلم برلین جایزه و تقدیر ویژه هیئت داوران را به دست آورد .
فیلم کوتاه بادبادک ها در بخش «نسل ها» که به موضوع کودکان میپردازد و یکی از مهمترین بخش های برلیناله است حضور داشت که توانست مورد توجه هیئت داوران قرار بگیرد .
سید پیام حسینی از فیلمسازان فعال عضو انجمن سینمای جوانان استان کردستان است.
پخش بین المللی بادبادک ها به عهده شرکت ParyaFilmHaghighat است .
جشنواره بینالمللی فیلم برلین ( Internationale Filmfestspiele Berlin) یا برلیناله در کنار جشنواره فیلم ونیز و جشنواره فیلم کن، مهمترین رویداد سینمایی اروپا بهشمار میرود
به گزارش تابناک کردستان، این فیلم بیشتر در هفتادمین فستیوال فیلم برلین جایزه و تقدیر ویژه هیات داوران را دریافت کرد و در بیشتر از ٤٠ فستیوال معتبر جهانى به نمایش درآمده و جوایز متعددی را به دست آورده است.
جدیدترین فیلم کوتاه این کارگردان جوان با نام «دونده» نیز پنجم خرداد ماه سالجاری در شصت و دومین فستیوال فیلم جهانی «زلین» در جمهوری چک به رقابت میپردازد.
در خلاصه داستان فیلم کوتاه بادبادکها آمده است:
«سرکوت پسربچهای مرزنشین عاشق دختری میشود که آنطرف مرز زندگی میکند. او تلاش میکند که بهواسطه بادبادک گمشده که به اینطرف مرز افتاده است با دختر ارتباط برقرار کند.»
اولین دوره جشنواره فیلم کُردی آمستردام (AKFF) در تاریخهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ می ۲۰۲۲ برگزار میشود. این جشنواره توسط فیلمسازان هلندی-کُرد، Reber Dosky و Beri Shalmashi تأسیس شد.
فیلم کوتاه بادبادکها در جشنوارههای معتبر جهانی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران جشنواره فیلم دریای سیاه شد.
به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ فیلم کوتاه بادبادکها اثر سید پیام حسینی در ادامه پذیرش در جشنوارههای معتبر جهانی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران جشنواره فیلم دریای سیاه شد.
ششمین دوره این رویداد رقابتی از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ ماه اوت در شهر کونستانتا در ساحل دریای سیاه برگزار شد. جشنواره بینالمللی دریای سیاه رویدادی رقابتی است که بهصورت سالانه در یکی از سواحل دریای سیاه برگزار میشود.
این جشنواره به دنبال کشف و معرفی استعدادهای سینمای مستقل جهان است. انواع فیلمهای کوتاه و بلند در ژانرهای مختلف در این رویداد شرکت میکنند.
بادبادکها اثری از سید پیام حسینی و به تهیهکنندگی مشترک سید پیام حسینی و محسن محمدی شاشا است.
فیلم کوتاه "بادبادک ها" به کارگردانی فیلم سازان کردستانی در سی و دومین دوره فستیوال معتبر جهانی گالوی ایرلند به رقابت میپردازد.
سید پیام حسینی از فیلم سازان کردستانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،گفت: فیلم کوتاه "بادبادک ها" به عنوان تنها نماینده سینما ایران در سی و دومین دوره فستیوال معتبر جهانی گالوی ایرلند به رقابت میپردازد.
او افزود: این فیلم که اولین نمایش خود را در جشنواره برلیناله ۲۰۲۰ داشته و جایزه ویژه هئیت داوران در بخش نوجوانان را به خود اختصاص داده بود، این بار در جشنواره فیلم گالوی اکران خواهد شد.
حسینی بیان کرد: جشنواره فیلم گالوی پس از جشنواره کورک، پیشروترین جشنواره کشور ایرلند است که از سال ۱۹۸۹ تاکنون به طور مداوم در ماه ژوئیه برگزار میشود.
فیلم کوتاه «دونده»، جایزه ده هزار دلاری بهترین فیلمنامه جشنواره هنگکنگ را کسب کرد.
به گزارش رسیده، فیلم کوتاه «دونده» به تهیهکنندگی و کارگردانی سید پیام حسینی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از سومین دوره جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ معروف به اسکار دانشجویی آسیا GUFA شد.
مراسم اختتامیه این جشنواره، یازدهم نوامبر برگزار و فیلم کوتاه «دونده» در کنار فیلمهایی از کشورهای آلمان، ایتالیا، کره جنوبی، فرانسه و هنگکنگ موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه جشنواره به ارزش ده هزار دلار شد. در این دوره ۲۳۴۱ فیلم از ۱۰۰ کشور در ۶ بخش متنوع این رویداد ۵ روزه ثبتنام کرده بودند.
به گزارش ایرنا از مشاور رسانهای پروژه، فیلم کوتاه دونده به تهیهکنندگی و کارگردانی سید پیام حسینی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از سومین دوره جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ معروف به اسکار دانشجویی آسیا (GUFA) شد.
این رویداد که توسط آکادمی فیلم دانشگاه باپتیست هنگکنگ برگزار میشود، بزرگترین رویداد جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ است. GUFA با شعار «مسبب خلق نوری باش که جهان را حرکت دهد» در پی آن است که دروازهای به روی فیلمسازان جوان از فرهنگهای مختلف باز کند.
مراسم اختتامیه این جشنواره، یازدهم نوامبر برگزار و فیلم کوتاه «دونده» در کنار فیلمهایی از کشورهای آلمان، ایتالیا، کره جنوبی، فرانسه و هنگکنگ موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه جشنواره به ارزش ده هزار دلار شد.
در این دوره ۲۳۴۱ فیلم از ۱۰۰ کشور در ۶ بخش متنوع این رویداد ۵ روزه ثبتنام کرده بودند.
فیلم کوتاه «نامحرم» به کارگردانی سید پیام حسینی به سیوهفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم اوسنابروک آلمان راه یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، فیلم کوتاه «نامحرم» به نویسندگی و کارگردانی سید پیام حسینی و تهیهکنندگی مشترک سید پیام حسینی و کمپانی کلاسیویژن به سیوهفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم اوسنابروک در کشور آلمان راه یافت.
جشنواره فیلم مستقل اوسنابروک از جشنوارههای قدیمی فیلم در آلمان است که برای اولینبار در سال ۱۹۸۶ و تحت عنوان «روزهای فیلم مستقل» فعالیت خود را آغاز کرد.
هرسال بیش از ۸۰ فیلم کوتاه و بلند از سراسر دنیا با هدف مروری اجمالی بر سینمای معاصر، برای رقابت در این جشنواره فیلم انتخاب میشوند و اولین نمایش تئاتریکال خود را در کشور آلمان تجربه میکنند.
تمرکز اصلی این رویداد بر توسعه اجتماعی و مسائلی همچون صلح جهانی، حقوق کودکان و حقوق بشر است. سیوهفتمین دوره این رویداد رقابتی در تاریخ ۱۲ تا ۱۶ اکتبر (20 تا 24 مهر 1401) در شهر اوسنابروک آلمان برگزار میشود.
بهگزارش روابطعمومی انجمن سینمای جوانان ایران، فیلم کوتاه «ودکا روسی» بهتهیهکنندگی و کارگردانی سید پیام حسینی به شصت و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان زلین در جمهوری چک راه یافت.
جشنواره فیلم زلین از سال ۱۹۶۱ آغاز به کار کرده و یکی از معتبرترین و قدیمیترین جشنوارههای فیلم ویژه کودکان و نوجوانان در سطح جهانی است.
این جشنواره هر ساله در شهر زلین در جنوب شرقی جمهوری چک برگزار میشود. زلین که یکی از اعضای فعال انجمن فیلم کودک اروپاست، صرفا با نمایش فیلم برای سرگرم کردن مخاطبان جوان تلاش نمیکند بلکه آموزش، گسترش آگاهی از دنیای بیرونی و توسعه ادراک زیبایی شناختی، اجتماعی و اخلاقی کودکان و نوجوانان را از اهداف اصلی برگزاری جشنواره میداند.
فیلمهای جشنواره، نه تنها در زلین، بلکه در بسیاری از شهرهای دیگر جمهوری چک نیز به نمایش درخواهد آمد.
به گزارش صبا به نقل از مشاور رسانهای پروژه، فیلم کوتاه «نامحرم» به نویسندگی و کارگردانی پیام حسینی و تهیهکنندگی مشترک پیام حسینی و کمپانی کلاسیویژن به سیوهفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم اوسنابروک در کشور آلمان راه یافت.
پیام حسینی پیش از این با ساخت فیلمهای کوتاه «بادبادکها» و «دونده» در جشنوارههای بینالمللی شرکت کرد بود. «نامحرم» نیز پیش از اوسنابروک، در جشنوارههای فیلم کوتاه Meihodo آمریکا و Medina اسپانیا پذیرفته شده و به نمایش درآمده است.
این فیلم کوتاه تولید مشترک کشور ایران و کمپانی کلاسیویژن اربیل کردستان عراق است و بودجه ساخت آن توسط هزار زن کرد جمعآوری شده است.
به گزارش صبا به نقل از مشاور رسانهای پروژه، فیلم کوتاه «نامحرم» به نویسندگی و کارگردانی پیام حسینی و تهیهکنندگی مشترک پیام حسینی و کمپانی کلاسیویژن به سیوهفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم اوسنابروک در کشور آلمان راه یافت.
پیام حسینی پیش از این با ساخت فیلمهای کوتاه «بادبادکها» و «دونده» در جشنوارههای بینالمللی شرکت کرد بود. «نامحرم» نیز پیش از اوسنابروک، در جشنوارههای فیلم کوتاه Meihodo آمریکا و Medina اسپانیا پذیرفته شده و به نمایش درآمده است.
این فیلم کوتاه تولید مشترک کشور ایران و کمپانی کلاسیویژن اربیل کردستان عراق است و بودجه ساخت آن توسط هزار زن کرد جمعآوری شده است.
فیلم کوتاه «خلیل» موفق به کسب دو جایزه از جشنواره بینالمللی فیلم لسینیا شد.
به گزارش رسیده، فیلم کوتاه «خلیل» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی سید پیام حسینی، در اولین حضور جهانی خود، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه و جایزه ویژه هیئت داوران از سیامین دوره جشنواره بینالمللی فیلم لسینیا در کشور ایتالیا شد.
جشنواره بینالمللی فیلم لسینیاDELLA LESSINIA در سال ۱۹۹۵ تأسیس و تنها مسابقه سینمایی ایتالیایی است که منحصراً به فیلمهای کوتاه، مستند و بلند درباره زندگی، تاریخ و سنتهای کوهستانی اختصاص دارد. در این دوره، ۹۷ فیلم از ۴۸ کشور در بخشهای مختلف، برای کسب جوایز به رقابت پرداختند.
سیامین دوره این جشنواره از ۲۳ آگوست تا اول سپتامبر ۲۰۲۴ ( ۲ تا ۱۱ شهریور ۱۴۰۳) در کشور ایتالیا برگزار شد.
در خلاصه داستان «خلیل» آمده است: خلیل، پسربچهای ۱۳ساله بعد از مرگ پدرش نگران است که آیا پدر، به بهشت میرود یا جهنم؟ او در تلاش است که از این موضوع مطمئن شود.
طاها چراغی، امید چراغی، طاها محمدی، حسین مرادی، موسی هدایتی و شوبو سلیمانی، بازیگران این فیلم کوتاه هستند و پخش بینالملل اثر را گروه دریچه سینما و مؤسسه پناه فیلم بر عهده دارند.